AOR AR-3000A SWITCH ON REAR ???

A place to discuss the HF and Shortwave listening side of the radio hobby. Discuss equipment, frequencies and antenna systems etc. Anything HF!
User avatar
WARLOCK
Top Poster
Top Poster
Posts: 1109
Joined: 04 Jun 2008, 08:27
Call Sign: 26TM134
Location: cambridgeshire

AOR AR-3000A SWITCH ON REAR ???

Postby WARLOCK » 04 Jun 2016, 12:00

I have bought a aor ar-3000a radio , I have the manual and have worked most things out , on the rear of the radio there is a switch when switched on RMT shows on the front readout in dose not show this switch in the manual that come with thr radio ( secondhand ) any thoughts on this switch ???

User avatar
dcwuk
Top Poster
Top Poster
Posts: 1490
Joined: 22 May 2009, 23:02
Location: Suffolk

Re: AOR AR-3000A SWITCH ON REAR ???

Postby dcwuk » 04 Jun 2016, 12:23

Its for when you are using software to control the radio via the port on the back.
"Don't worry about old age--it doesn't last that long."
I'm commenting on an internet forum, why should your facts sway my opinion?

User avatar
Admiral
Legend
Legend
Posts: 9642
Joined: 08 Mar 2011, 21:20
Call Sign: 26TM157
Location: MK-UK

Re: AOR AR-3000A SWITCH ON REAR ???

Postby Admiral » 04 Jun 2016, 13:09

As dcwuk said, it stands for 'REMOTE' when using the bastardised RS232 socket.
Winner of the 2017 IBTL 'Summer Sizzler' competition


Return to “HF & Shortwave Listening”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests